Salon nunta botez

Alegeti cel mai inalt nivel de organizare si eleganta pentru evenimentul dumneavoastra!

Daca planuiti sa organizati cea mai spectaculoasa nunta, aveti nevoie de o locatie la fel de spectaculoasa, care sa amplifice importanta evenimentului, sa va lase invitatii fara cuvinte si sa creeze amintiri memorabile. Si ce poate fi mai impresionant decat un salon nunta deasupra Bucurestiului, de unde sa admirati agitatia si luminile orasului? Indiferent de evenimentul pe care doriti sa il organizati, Sole va poate ajuta sa ii aduceti acea nota de unicitate care il va transforma cu siguranta intr-o experienta de neuitat.

Cu o capacitate de 120 de locuri, salonul Sole vine in intampinarea dumneavoastra cu un spatiu elegant, in varful celei mai moderne cladiri din Bucuresti, de unde poate fi observat, in toata splendoarea lui, peisajul urban. In plus, deliciile culinare, preparate cu maiestrie de chefii nostri cu experienta, si ambianta rafinata vor face deliciul invitatilor.

Salon nunta

Restaurant Sole ofera clientilor sai un salon nunta "la inaltime", cu o terasa in aer liber, unde invitatii se pot bucura de aerul proaspat al serii, sub cerul instelat, si de minunata panorama a Bucurestiului. Fiecare eveniment este asistat de catre organizatorul de nunta care va avea rolul si placerea sa va indrume si sa asiste la planificarea evenimentului, de la alegerea buchetului miresei pana la inchirierea limuzinei sau, de ce nu, a elicopterului care poate ateriza exact deasupra salonului nostru, pe Heliportul cladirii.

Salon botez

Botezul este una dintre cele mai speciale zile din viata unei familii. Aniversarea acestei ocazii, alaturi de prieteni si cei dragi, necesita un spatiu deosebit, un salon botez pe masura importantei evenimentului. Sole va pune ajuta sa transformati aceasta ocazie intr-una cu adevarat magnifica, punandu-va la dispozitie un salon botez ce imbina armonios rafinamentul si bunul gust cu preparatele delicioase, pentru un eveniment de succes, la cel mai inalt nivel.

Terasa Sole

Situata in prelungirea restaurantului confera un cadru de unicitate evenimentului dumneavoastra.

Descarca Oferta Nunta 2018 Sole Restaurant

Vezi oferta speciala nunta / botez

Vezi oferta speciala botez 2019

Descarca Oferta Speciala Vineri 2018 Eveniment All Inclusive

Pentru Restaurant SOLE EVENTS S.R.L. este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.

 

Prezentare Video

Facebook

 

Contacteaza-ne

Ne gasiti in Bucuresti, Sector 1, la etajul 15, pe bd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48

Telefon: 0736 111 777

Imagini