Restaurant evenimente/Salon Evenimente

Credem ca fiecare ocazie speciala din viata merita celebrata asa cum se cuvine, intr-un cadru de vis si alaturi de cei apropiati. Plecand de la aceasta premisa, Sole vine in intampianarea dumneavoastra cu o promisiune pe care o respecta de fiecare data: indiferent de ocazie, evenimentele oraganizate de noi vor fi impecabile si vor crea momente de neuitat.

Sole este un restaurant evenimente care se angajeaza sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi, atat in materie de organizare, preparate, cat si in materie de locatie si decor. Nu vorbim in clisee, vorbim in cunostinta de cauza. Experienta acumulata de-a lungul numeroaselor evenimente pe care le-am organizat, atentia deosebita la calitatea serviciilor pe care le furnizam, pasiunea pentru detalii si, mai ales, amplasarea – la etajul 15 al celei mai moderne cladiri din Bucuresti – ne recomanda drept partenerii dumneavoastra de incredere pentru crearea unui eveniment de succes.

Fie ca este vorba despre o aniversare, despre petrecerea copiilor, petreceri tematice sau majorate, vom gasi impreuna cea mai buna solutie pentru materializarea acestor ocazii in evenimente reusite. Va punem la dispozitie un salon evenimente, o terasa spectaculoasa deasupra orasului si servicii de cea mai buna calitate care vor indeamna la apropiere, distractie si momente desavarsite.

Sole cunoaste reteta unei petreceri de succes si intelege foarte bine dorinta dumneavoastra de a fi gazda unui eveniment perfect, in care lucrurile merg ca pe roate, de aceea dam dovada de seriozitate si profesionalism si ne implicam personal pentru a le oferi invitatilor dumneavoastra o experienta cat mai placuta. Cu o capacitate de 180 de locuri, Sole va ofera un spatiu generos, o panorama spectaculoasa asupra orasului si preparate culinare deosebite pentru ca evenimentul pe care il organizati sa fie unul la inaltime, atat la propriu, cat si la figurat.

 
Pentru Restaurant SOLE EVENTS S.R.L. este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.

 

Prezentare Video

Facebook

 

Contacteaza-ne

Ne gasiti in Bucuresti, Sector 1, la etajul 15, pe bd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48

Telefon: 0736 111 777

Imagini