Restaurant nunta botez

Alegeti cel mai inalt nivel de organizare si eleganta pentru evenimentul dumneavoastra!

Sunteti in cautarea unui restaurant nunta conceput cu stil si profesionalism, care sa transforme marele eveniment intr-o celebrare impresionanta si sa va incante prin splendoare si unicitate? Sau poate cautati un restaurant botez unde sa sarbatoriti venirea pe lume a micutului vostru intr-un mod inedit. Indiferent de evenimentul pe care doriti sa il organizati, Sole va poate ajuta sa il transformati intr-o experienta minunata, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru invitatii dumneavoastra.

Cu o capacitate de 120 de locuri, Sole vine in intampinarea dumneavoastra cu un spatiu generos, situat la etajul 15 al celei mai moderne cladiri din Bucuresti, amplificand fastul oricarui eveniment printr-o imagine panoramica deosebita si un meniu cat se poate de variat.

Restaurant nunta

Pentru ca ne dorim ca nunta mult visata sa fie un real succes, pe langa restaurant nunta, Sole dispune si de o terasa in aer liber, unde, pe toata durata evenimentului, va puteti bucura alaturi de invitatii dumneavoastra de aerul proaspat al serii, sub cerul instelat, si de privelistea magnifica oferita de la etajul 15 al cladirii. Fiecare eveniment este asistat de catre organizatorul de nunta care va avea rolul si placerea sa va indrume si sa asiste la planificarea evenimentului, de la alegerea buchetului miresei pana la inchirierea limuzinei sau, de ce nu, a elicopterului care poate ateriza exact deasupra salonului nostru, pe Heliportul cladirii.

Restaurant botez

Sole va pune la dispozitie un restaurant botez special amenajat pentru un astfel de evenimente, meniuri cu bauturi si preparate alese cu grija. Suntem atenti pana la cel mai mic detaliu, incepand cu decorarea salonului si pana la servirea impecabila a meniului, astfel incat cea mai importanta zi din viata copilului sa fie de neuitat, atat pentru parinti, cat si pentru invitati.

Terasa Sole

Situata in prelungirea restaurantului confera un cadru de unicitate evenimentului dumneavoastra.

Descarca Oferta Nunta 2018 Sole Restaurant

Vezi oferta speciala nunta / botez

Vezi oferta speciala botez 2019

Descarca Oferta Speciala Vineri 2018 Eveniment All Inclusive

Pentru Restaurant SOLE EVENTS S.R.L. este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.

 

Prezentare Video

Facebook

 

Contacteaza-ne

Ne gasiti in Bucuresti, Sector 1, la etajul 15, pe bd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48

Telefon: 0736 111 777

Imagini