Oferta la inaltime

Alegeti cel mai inalt nivel de organizare si eleganta pentru evenimentul dumneavoastra!

Sunteti in cautarea unui spatiu deosebit in care sa celebrati un eveniment important din viata dumneavoastra? Nimic mai simplu! Sole va pune la dispozitie spatiul de care aveti nevoie. Conceput cu stil si rafinament, restaurantul Sole va va incanta prin unicitate, reusind sa transforme orice eveniment intr-o experienta minunata, de neuitat.

Cu o capacitate de 150 de locuri, Sole va ofera un spatiu generos, situat la etajul 15 al celei mai moderne cladiri din Bucuresti, amplificand fastul oricarui eveniment printr-o imagine panoramica deosebita si un meniu cat se poate de variat.

In plus, in perioada iunie-august 2018, Sole vine in intampinarea dumneavostra cu oferte la inaltime pentru nunti si botezuri, astfel incat sa creati alaturi de cei dragi de cele mai frumoase amintiri.

oferta la inaltime - salon evenimente, nunti si botezuri

Oferta la inaltime nunta

Ziua nuntii este un eveniment unic, este cea mai fastuoasa petrecere pe care o gazduiti si, cel mai important, este celebrarea povestii voastre de dragoste. Alegand Sole, aveti garantia ca evenimentul pe care il organizati va fi unul la inaltime, atat la propriu, cat si la figurat. Pe langa restaurantul propriu-zis, locatia dispune si de o terasa in aer liber, unde, pe toata durata evenimentului, va puteti bucura de aerul proaspat al serii, sub cerul instelat, si de privelistea magnifica oferita de la etajul 15 al cladirii. Ce poate fi mai impresionant de atat?

Si pentru ca ne dorim ca nunta la care visati sa fie un real succes, Sole va pune la dispozitie o ofera promotionala nunta greu de refuzat - 69 de euro/persoana+TVA. Pachetul include meniu si bauturi.

oferta la inaltime - salon evenimente, nunti si botezuri

Oferta la inaltime botez

Botezul este una dintre cele mai speciale zile din viata unei familii. Aniversarea acestei ocazii, alaturi de prieteni si cei dragi, necesita un spatiu deosebit, special amenajat pentru astfel de evenimente, meniuri cu bauturi si preparate alese pe spranceana, care sa creeze atmosfera perfecta pentru evenimentul dumneavoastra. Suntem atenti pana la cel mai mic detaliu, incepand cu decorarea salonului si pana la servirea impecabila a meniului, astfel incat cea mai importanta zi din viata copilului sa fie de neuitat, atat pentru parinti, cat si pentru invitati.

Si pentru ca primul eveniment al micutului dumneavoastra sa ramana una dintre cele mai frumoase amintiri, Sole a creat o ofera promotionala botez, valabila in perioada iunie-august 2018: 55 de euro/persoana. Pretul nu include TVA.

Oferta promotionala botez

Oferta promotionala nunta

Vezi oferta speciala botez 2019

Descarca Oferta Speciala Vineri 2018 Eveniment All Inclusive

Pentru Restaurant SOLE EVENTS S.R.L. este foarte importanta protectia datelor cu caracter personal pe care ni le puneti la dispozitie. Asadar, urmand procedura de conformare la Regulamentul nr. 679/2016 al Comisiei Europene privind protectia datelor personale, pentru a va putea transmite informatiile solicitate, avem nevoie de consimtamantul dumneavoastra.

 

Prezentare Video

Facebook

 

Contacteaza-ne

Ne gasiti in Bucuresti, Sector 1, la etajul 15, pe bd. Iancu de Hunedoara, Nr. 48

Telefon: 0736 111 777

Imagini